Tarieven

Wanneer je aanvullend verzekerd bent kunnen de psychosociale consulten gedeeltelijk worden vergoed door de zorgverzekeraar. Ik raad je aan om van te voren contact op te nemen met de zorgverzekering wanneer je hiervoor in aanmerking denkt te komen.                                       

Het  tarief voor een psychosociaal consult van een uur bedraagt per 1 juli 2024 € 87,50. Dit is vrij van BTW. 

Coaching gesprekken worden niet vergoed door de zorgverzekering. Sommige werkgevers en ondernemers bieden coaching aan als scholing. 

Jouw investering voor een coaching gesprek van een  uur is € 87,50 (exclusief B.T.W.)  Afhankelijk van jouw vraag maken we een traject op maat. 

Voor relatietherapie is jullie investering in geld €130,00 en anderhalf uur in tijd in de praktijk. Per gesprek maken we afspraken over het vervolg. 

Voordat we starten maken we eerst kennis. Een kort gesprek, dat kan telefonisch of bij mij in de spreekkamer, met een kop koffie. Zo weten we of het klikt en of je bij de juiste hulpverlener zit. Belangrijke factoren voor een goed resultaat. 

Ben je niet in staat om naar de praktijk te komen kan ik eventueel ook een huisbezoek brengen. We spreken van te voren af hoe we de extra tijd en de kosten verrekenen. Woon je ver weg? Met Skype of de telefoon kunnen we vast veel bereiken. 

Studenten

Ben je student? Loop je vast? Ik hou elke maand een plek vrij voor MBO/ HBO/ WO studenten. Op deze manier kan ik  (jonge) mensen de mogelijkheid te geven met korte lijnen te onderzoeken hoe ze verder kunnen met hun belemmeringen in  studie en hun leven.

Wil je hiervoor in aanmerking komen? Bel mij of mail een goed gefundeerd probleem en hulpvraag. Dan kunnen we bespreken of ik je tegen gereduceerd tarief op weg kan helpen.                

Betaling

De voorwaarden voor betaling vindt je op de factuur. 

Afspraak vergeten/ verzetten? 

Wanneer je een afspraak minimaal 24 uur van te voren afzegt kan ik met iemand anders een afspraak maken.  Wanneer  je de afspraak vergeet of afzegt op kortere termijn dan stuur ik je een factuur van € 40,00.


** Prijzen per 1-7-2024