Coaching

  •  Ik heb moeite met balans in werk en thuis.
  •  Ik vind mijn werk niet meer leuk, en nu? 
  •   Ik voel me onzeker in sommige situaties.
  •   Ik wil weten wat ik écht wil.
  •   Ik wil mijn boodschap duidelijker overbrengen.
  •   Ik ben soms het overzicht in mijn werk of studie kwijt.
  •   Ik voel me (te) verantwoordelijk.
  •   Ik heb te veel last van mijn emoties in sommige situaties.

Tijdens de intake van een coaching traject vorm je op basis van je vragen doelen. Daar werken we naar toe. Elke afspraak evalueren we de afgelopen periode en bepalen de volgende stappen.                                                                                                Een coachingstraject is kortdurend en dynamisch.                                                                                                                                Ik daag je uit, stel kritische vragen, durf te lachen, prikkel je met nieuwe opties, maar uiteindelijk is er maar één die kiest…dat ben jij!

 “Een doel zonder plan is slechts een wens”                                 

Antoine de Saint- Exup