Wie ben ik?

Samen met mijn man, onze kinderen en hond woon ik in Lichtenvoorde. 

Ik ben in 1969 geboren en getogen in Lichtenvoorde en kom uit een groot en warm  gezin. 

Naast mijn werk als psychosociaal therapeut werk ik drie dagen in de week in huisartsenpraktijken als praktijkondersteuner geestelijke gezondheidszorg. (POH-ggz) en geef ik communicatiecursussen en NLP trainingen. 

Bij Esther Vos en Truus Ordelman ben ik opgeleid in NLP, coachen en trainen, bij Psychodidact in Waalwijk ben ik opgeleid als psychosociaal therapeut. Daarnaast volg ik jaarlijks verschillende trainingen en cursussen, zoals onder andere systeemgericht en systemisch werken (2022) DiSC en Drijfveren(2022) Relatietherapie (2021) ACT (2021) en Kortdurend behandelen (2020).                 

Ik houd ervan om in alle vroegte een wandeling te maken. Daarnaast mag ik graag  lezen, ik houd van muziek, koken, lekker eten, films en op zijn tijd een feestje.