Wie ben ik?

Samen met mijn man, onze kinderen en honden woon ik in Lichtenvoorde. 

Ik ben in 1969 geboren en getogen in Lichtenvoorde en kom uit een groot en warm  gezin. 

Naast mijn werk als psychosociaal therapeut werk ik drie dagen in de week in huisartsenpraktijken als praktijkondersteuner geestelijke gezondheidszorg. (POH-ggz) en geef ik communicatiecursussen en NLP trainingen. 

Bij Psychodidact in Waalwijk ben ik opgeleid als psychosociaal therapeut. Daarnaast heb ik diverse NLP trainingen en cursussen waaronder Relatietherapie (2021) ACT (2021) en Kortdurend behandelen (2020)  gevolgd.                                                                     Ik houd ervan om in alle vroegte een wandeling te maken. Daarnaast mag ik graag  lezen, ik houd van muziek, koken, lekker eten, films en op zijn tijd een feestje.